Kokosrauwkost voor bij gegrild vlees

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 Kokosnoot (ik heb kant en klaar kokosrasp gebruikt)
  • 1/4 wortel grof geraspt
  • 1 klein stukje gember (3 cm) geraspt
  • 1/4 madam jeanette, heel fijn gehakt
  • zout
  • 1 limoen
  • 4 el kokosmelk

Bereiding

  • Breek de kokosnoot open en schep het vruchtvlees er uit
  • Was het vruchtvlees en dep het droog met keukenpapier
  • Rasp de kokos grof boven een kom (bovenstaande punten zijn niet nodig als je kant en klaar kokosrasp gebruikt
  • Voeg de wortel, gember en chilipeper (madame jeanette) toe en breng op smaak met zout
  • Knijp de limoen erboven uit, voeg de kokosmelk toe en meng alles goed. Dek de kom af met plasticfolie en zet hem tenminste 1 uur in de koelkast

Bron: De Creoolse keuken

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie